Bli med på Teen Camp på Konfirmantweekend!

Velkommen på Teen Camp i Håkons Hall 1– 3. februar eller 8. – 10. februar 2019

Velkommen til vinterens høydepunkt!

Teen Camp er en leir for deg som er 15 – 16 år og ferdig med konfirmanttiden din. Nå inviteres du på en ny leir hvor du vil møte mange hyggelige ungdommer, bli inkludert i et trygt miljø, lære noe nytt og få mange gode opplevelser. Kanskje vil du engasjere deg i kirken eller bli ungdomsleder på leirer? Da er det bra å få med seg Teen Camp. Ta gjerne med deg en venn. Dette er åpent for ALLE, også de som ikke har vært på leir før. Teen Camp-gjengen har sine egne samlinger morgen og kveld. Ellers deltar dere på det meste av fellesprogrammet.

Det er laget en egen brosjyre om leiren i Håkons Hall.

Hvem kommer til Håkons Hall?

Her ser du når de forskjellige fylkene kommer til Håkons Hall.

  1. – 3. februar kommer det konfirmanter og ungdommer fra Østfold, Akershus, Buskerud, Vestfold, Vest-Agder, Hordaland og Trøndelag.
  2. -10. februar kommer det konfirmanter og ungdommer fra Hedmark og Oppland og fra Fagerborg og Uranienborg menigheter i Oslo.

Du melder deg på den helga som passer for deg. Det er påmelding nederst på denne siden for de som ikke melder seg på gjennom menigheten sin.

Aktivitetene

Du velger en aktivitet for lørdag og en for søndag fra aktivitetsoversikten.  I påmeldingen velger du hvilke du vil være med på.

Teen Camp sover på skolen rett ved Håkons Hall og har basen sin der. Det er ikke lov å forlate skolen om natta!! Vis hensyn til de andre på leiren og følg de enkle reglene som er der. Da blir det en god leir for ALLE.

Ta med deg

Sovepose, pute, laken(det er madrasser til alle på skolen), gode innesko, f.eks. joggesko, masse varme klær, ullsokker, vintersko, ev. badetøy hvis du vil bade, håndklær, toalettsaker, Bibel, skrivesaker, lue, votter, skjerf eller ullbuff, ullundertøy, vinterbukse eller overtrekksbukse, vindtett utejakke og ullgenser (Da vil dere ha mest glede av alle de fantastiske vinteropplevelsene) Alle skal være ute på noe i løpet av helgen, for litt av fellesprogrammet er ute. Ta med ski, telemarkski eller snowboard og tilhørende utstyr hvis dere skal være i Hafjell. Lett treningstøy hvis du skal være på aktiviteter i Håkons Hall. Du trenger penger til Uganda-markedet. Morsom marked hvor vi samler inn penger til et skoleprosjekt i Uganda. Viktig at alle er med og bidrar. Teen Camp deltakerne deles i grupper og har sine egne utsalgsboder. Er du av den kreative typen som kan lage ting som kan selges, så er det helt supert. Det er også mulig å bake noe eller få noen i familien til å bake noe.

Betaling av leir og reise

Teen Camp koster 1100,- inkl. alt. Da er all mat, program, overnatting og alle aktivitetene inkl. i prisen. Dette betales til menigheten din eller direkte i nettbanken. Konto til Hekta er 18226829683. Betales innen 25. januar. Det er også mulig å betale i Håkons Hall ved ankomst med kort eller kontant, men aller helst i nettbanken før du drar. Leiren koster 1350,- for de som ikke er medlemmer i HEKTA. Et medlemskap koster 50,- kr. pr. år. Du kan bli medlem ved å betale 50,- kr. til samme konto. Skriv navn, adresse og fødselsår på innbetalingen.

Søk menigheten din om støtte hvis dette blir en for høy pris å betale. De aller fleste menigheter ønsker å støtte ungdommer som vil dra på leir. Det er kanskje en ide å ønske seg leir som bursdag-gave eller julegave? Mange gir opplevelser i gave.

Det blir satt opp busser fra mange steder. Bussliste kommer ca. 15. januar. Buss koster 200,- tur-retur for teencampere.

I Håkons Hall vil Hekta-butikken være åpen mye av helga. Her selges hettejakker og hettegensere med HEKTA-logo til kr. 250,- pr. stk.

Trenger du mat uten gluten eller laktose, så vil det være tilgjengelig ved alle måltider. Snakk med dem som serverer mat. Gi beskjed hvis det er andre ting vi må ta hensyn til.

Da håper jeg du vil melde deg på så fort som mulig. Frist for påmelding til Teen Camp er 15. januar.

Du registrerer deg inne i hallen når du kommer. Da får du deltakerbånd og program.

Har du spørsmål, så kan du kontakte menigheten din eller de som står nederst her.

 

Velkommen til gode dager i Håkons Hall! Du kan glede deg!

Vennlig hilsen leirledelsen

Mona Phillips, 91372272, e-post: mona-ph@hotmail.com

Sigrid Sævik, 46426290, e-post: sigrid.savik@gmail.com

 

Åse Mari Kessel, 90141225, e-post: kessel@konfirmantleiren.no

Leirsjef i Håkons Hall og daglig leder i HEKTA