Velkommen til påskeleir på Slangen seter i Skåbu, 8.– 12. april 2017

Påskeferien nærmer seg, og et av de store høydepunktene for ungdommer i HEKTA er påskeleir på Slangen seter i Skåbu. Det må bare oppleves! Du er herved invitert til å bli med på leiren! Her blir det lærerike, opplevelsesrike, inspirerende, avslappende og nyttige dager i naturskjønne omgivelser. Dette er en leir for alle dere flotte, positive, morsomme, kreative og innsatsvillige ungdommene som er med i HEKTA. Håper du setter av disse dagene på Slangen!

Påskeleiren er første del av påska, lørdag 8. april til onsdag 12. april. Vi har hatt leir her i mange år, så dette har blitt en god tradisjon. Slangen seter er virkelig et koselig sted å komme til. Det er en gammel seter som er satt i stand, men hvor alt det gamle og verdifulle er tatt vare på. Deltakerne bor på 2- eller 4-manns rom. I hovedhytta er det, i tillegg til soverom, stor peisestue, spisestue, aktivitetsrom, badstu, tørkerom og kjøkken. Vi lager all mat selv. Det er 4 km. til nærmeste butikk.

Hva gjør vi…

Vi bygger vennskap og fellesskap med ungdommer fra Trøndelag i nord til Østfold i sør, har gode samtaler i gruppene, seminarer, påskegudstjeneste i Skåbu, samlinger i peisestua på kveldene, hyggelige måltider, kveldsavslutninger, lederfest og ”utetimen” med (snø)aktiviteter.

En leir med masse påfyll og en fin måte å starte påska på. Gled deg!

I fritiden kan de som ønsker det bli kjørt opp på fjellet like ved, hvor det er mulig å oppleve skiturer innover hvite vidder. ”Slangen lekene” er alle med på. Gruppene jobber sammen om oppgavene i skogen og på jordene rett ved. Fint om flest mulig tar med ski. (Dere får beskjed hvis snøen har smeltet)

Pris for leiren er kr. 1100,–. (Dette er den eneste leiren hvor alle bor på rom med senger. Derfor er denne leiren litt dyrere enn de andre leirene.) Søk menigheten eller lokallaget ditt om støtte til leiren. De alle fleste menigheter støtter påskeleiren. For leirpengene får du overnatting, 4 gode måltider om dagen, vafler på stabburstrappa, kakao, pølser til grilling på bål, bil til fjellet, oppvarmet badestamp ute, innholdsrikt program m.m. Her får du mye for pengene. Dette tar du med deg: Dynetrekk eller sovepose, laken, putevar, utetøy, varmt tøy, votter, innesko, varme utesko, kostymer (varme) til årets skirenn/kostymerenn som alle deltar i, ski og staver hvis du har, kake, kanelboller, kjeks eller noe annet godt til felles kveldskos(leveres inn), pentøy til lederfest, håndklær, badetøy, (de har lovet oppvarmet badestamp ute) toalettsaker, skrivesaker, tursekk og termos hvis du vil på tur, sitteunderlag og Bibel. Ta gjerne med en lek, spill eller quiz som du deler med andre. Leiravgift 1100,- og reise 200,- betales til: HEKTA-trosopplæring for ungdom, konto: 1822 68 29683, før du reiser. (Hekta har fått nytt kontonr. i Sparebanken Hedmark).

Leiren er for ungdommer fra 10. klasse og oppover.

Busser

Lørdag 8. april: Buss fra Gjøvik stasjon kl. 11.00, på Lillehammer stasjon kl. 11.45, Fåberg menighetshus kl. 12.10, Follebu sentrum kl. 12.40 og Segalstad bru kl. 12.55. Dette året kjører bussen gjennom Gausdal og Espedalen. De som bor i Gudbrandsdalen kan bli kjørt med bil eller sitte på med bussen fra Fåberg. Gi beskjed hvis dere ønsker at bussen stopper et annet sted. Vi er tilbake i Lillehammer onsdag 12. april ca. kl.15.00 og på Gjøvik ca. 16.00. De som bor i Hedmark kan ta tog til Lillehammer og gå på bussen der. Blir det mange fra Hadeland, kan bussen kjøre til Roa på onsdagen, ev. starte på Roa. Det går buss fra Flisa hvis det blir med flere enn åtte deltakere. Følg med på nettsiden.

 

Hvis du har spørsmål om leiren, kan du ringe Åse Mari Kessel 61258486/90141225 eller Ingrid Skullerud, 95966367. Leiren er for ungdommer fra 10. klasse og oppover.

Påmeldingsfrist: 3. april

VELKOMMEN!