Teen Camp i Håkons Hall

31. januar – 2. februar eller 7. – 9. februar 2020

Vinterens høydepunkt på Lillehammer!

Velkommen tilbake på leir i Håkonshall! Teen Camp er en leir for deg som er 15 – 16 år og ferdig med konfirmanttiden din. Her vil du møte gamle kjente og nye på en ledertreningsleir, og her blir du introdusert til lederskap med god undervisning og samtaler. Du trenger ikke å ha vært med på leir før, her er det plass til alle! Teen Camp-gjengen har sine egne samlinger morgen og kveld, og ellers deltar dere på fellesprogrammet. Dere får også velge aktiviteter på lik linje som konfirmantene lørdag, men på søndag har vi felles aktivitet på birkebeinerstadion.

Aktivitetene

Lørdag du velger selv hvilken aktivitet du vil være med på, søndag er det felles opplegg på Birkebeinerstadioen for Teen Camp.

Hvor sover vi?

Teen Camp sover på skolen rett ved Håkons Hall, og har basen sin der under hele helgen.

Ta med deg 

  • Sovepose, pute, laken(det er feltsenger til alle på skolen)
  • Gode innesko
  • Masse varme klær: Lue, votter, skjerf/buff, ullundertøy, varme sokker, ullgenser, utebukse og jakke. Husk at alle skal være ute iløpet av helgen.
  • Utstyr til valgt aktivitet
  • Toalettsaker, håndklær
  • Bibel, skrivesaker
  • Penger til Uganda-markedet. 

NB! Under Uganda-markedet har Teen Camp egne boder, så gjerne kom forberedt med forslag til boder vi kan ha under markedet. 

Betaling av leir og reise

Teen Camp koster 1200,- for HEKTA-medlemmer og 1450 for de som ikke-medlemmer. (Ønsker du å bli medlemskap i HEKTA, koster det 50-, for ett år.

Konto til Hekta er 18226829683, og betales innen 24. januar. Det er mulig å betale i Håkons Hall ved ankomst med kort eller kontant, men ønskelig at du betaler via nettbank. Husk å merke betalingen med deltagerens navn og dato for leir.

Søk menigheten din om støtte hvis dette blir en for høy pris å betale. De aller fleste menigheter ønsker å støtte ungdommer som vil dra på leir. Snakk med en ansatt i kirken.

Buss

Bussliste kommer ca. 15. januar på nettsiden. Buss koster 200,- tur-retur for teen campere. Bussen betales sammen med leiravgiften.

Har du spørsmål, så kan du kontakte menigheten din eller de som står nederst på dokumentet. 

Påmelding

Teen Camp foregår begge helgene så du melder deg på den helga som passer for deg. Det er påmelding på nettsiden for de som ikke melder seg på gjennom menigheten sin. Frist for påmelding er 15. Januar.

powered by Typeform

Velkommen til gode dager i Håkons Hall! Vi gleder oss til å møte akkurat deg på leir!

Vennlig hilsen leirledelsen

Mona Phillips
Tlf 91372272
E-post: mona-ph@hotmail.com
Leirsjef på Teen Camp

Åse Mari Kessel
E-post: kessel@konfirmantleiren.no
Leirsjef i Håkons Hall og daglig leder i HEKTA