Ungdomsleder i Håkons Hall

Velkommen til å være ungdomsleder i Håkons Hall 2018

Kjære alle dere fantastiske, snille, iderike, arbeidsomme, hyggelige, utholdende, kreative, tålmodige og enestående ungdommene som vi har møtt på leirer i HEKTA!

Her kommer innbydelse til tre leirer i januar og februar 2018

Det blir konfirmantleirer i Håkons Hall 2. – 4. februar og 9. – 11. februar

Kan du tenke deg å sette av en eller begge helgene?  Vi trenger din innsats! Det er dere som får konfirmantene til å trives, føle seg inkludert og godtatt, og som gjør at de reiser hjem med stjerner i øynene og masse gode minner. Ungdom som møter ungdom har vist seg hvert år å være suksess. Du vil bety en forskjell. Er du klar? Meld deg på!

For at dere skal være mest mulig forberedt på oppgavene i Håkons Hall, så er det viktig at vi møtes for å planlegge, forberede gruppeoppleggene og bygge det gode fellesskapet. Du må ikke kunne alt, men SAMMEN får vi store ting til å skje.

Vi møtes på Smestad ungdomskole (oppdatert!) på Lillehammer 19. – 21. januar.

Der håper vi å samle over 150 ungdommer til glede, fellesskap, læring, planlegging og oppgavefordeling. Det er viktig at så mange som mulig blir med her. Da er dere mye mer forberedt til alt som skal skje i Håkons Hall. Det settes opp busser fra mange steder. Se bussliste på nettsiden. Helga er gratis for alle som skal være ungdomsledere på leirene i Håkons Hall og som er medlemmer i HEKTA.

Leiren starter fredag 19. januar kl. 18.30 og avsluttes søndag 21. januar kl. 15.30. Ta med 50,- kr. til å betale medlemskontingent for 2018. Ikke-medlemmer betaler 400,- for helga. Du trenger også sovepose, pute, liggeunderlag, varme klær, innesko, toalettsaker, håndkle, Bibel, penn og en KOPP!

Håkons Hall 1. – 4. februar og 8. – 11. februar for ledere

Alt må være på plass når konfirmantene kommer fredag ettermiddag. Det betyr at vi trenger mange ledere som kommer allerede på torsdagen. På lederhelga vil du få en søknad som du kan ta med deg til skolen din for å søke om fri uten og få fravær. Vi dokumenter alt du lærer på lederkurset og alt du lærer ved å være leder for et stort arrangement. Det blir satt opp busser fra mange steder på torsdagen. Bussen som starter i Oslo kjører E-6 oppover. De som kommer på fredagen, kan sitte på med konfirmantbussene.

Pris for ungdomsledere i Håkons Hall: Kr. 300,- for en helg. Kr. 400,- for to helger. God rabatt hvis du kommer begge helgene. Dette er medlemspris. Betaling skjer til HEKTA-trosopplæring for ungdom innen 28. januar. Konto: 15033080759. Det er også mulig å betale ved ankomst til Håkons Hall. Ikke-medlemmer betaler 400,- pr. helg.

Til Håkons Hall helgene tar du med deg: Sovepose, liggeunderlag, pute, masse varme klær, gode utesko, toalettsaker, håndklær, votter, lue, ullsokker, ullundertøy, ullgenser, innesko, ev. sko til idrett i Håkons Hall, ev. badetøy, Bibel, penn, penger til Ugandamarked, KOPP, drikkeflaske, liten sekk hvis du blir med på aktiviteter, rødskjorter hvis du har, HEKTA-genser eller HEKTA-jakke hvis du har og utstyr til aktiviteter du skal lede eller delta på. Vi deler ut rødskjorte til alle ungdomsledere, men fint med gjenbruk!

Alle ledere bor i Håkons Hall eller i et hus rett ved. Vi har lederkantine med mye god mat hele helga. HEKTA-butikken vil selge gensere og jakker og andre HEKTA-produkter.

Påmelding skjer på: www. konfirmantleiren.no Du krysser av om du kommer på januarhelga og om du blir med en eller to helger i Håkons Hall. Påmelding innen 15. januar.

Vi vil gjerne at du reklamerer for Håkons Hall leirene der du bor. De som var konfirmanter i Håkons Hall sist vinter kan delta på Teen Camp. Det er et veldig fint opplegg. Se egen innbydelse på nettsiden. Hvis du har venner som vil være med i ”HEKTA-familien”, så inviter dem med. Her er det plass til alle. Vi trenger ungdommer til alle slags oppgaver. Mange praktiske oppgaver må også gjøres.

Du velger selv om du vil være gruppeleder for en konfirmantgruppe. Du kan lede en gruppe sammen med en annen leder. Ungdomslederne skal i mest mulig grad følge opp gruppa hele helga, og også bli med dem på aktiviteter. Gi beskjed på lederhelga om du vil være på en spesiell aktivitet.

Hvem kommer til Håkons Hall?

  • 2.– 4. februar kommer det konfirmanter fra Østfold, Akershus, Buskerud, Vestfold og Nord-Trøndelag. Ungdomsledere og Teen Campere fra lokallagene i Vest-Agder vil også delta denne helga. (Mandal prosti)
  • 9.–11. februar kommer det konfirmanter fra Hedmark og Oppland, (Hamar bispedømme). I tilllegg deltar ungdommer og konfirmanter fra Fagerborg menighet i Oslo og fra Bergen.

Teencampere kan melde seg på den helga de ønsker.

Ungdomsledere oppfordres til å komme begge helgene. Oppmøte 1. og 8. feb. kl. 18.00. Avreise på søndagen kl. 19.00 for dere med lang reise og kl. 20.00 for de som bor i nærheten.

 

Dette blir kjempegøy!! Gled deg!

 

Følg med på nettsiden og på facebook. HEKTA har egen facebook-side. 

Har du lyst til å feire nyttår med ”HEKTA-familien”, så har vi leir på Mesnali leirsted ved Lillehammer 28. desember til 1. januar. Se egen innbydelse på nettsiden. Leiren er i samarbeid med NMS U. Dette er en flott måte å feire nyttår på. Vi setter opp busser fra flere steder. Her sover vi på rom med senger!

Velkommen i en trygt, raust og inkluderende fellesskap i HEKTA.  Et ungdomsarbeid hvor vi kan hektes til hverandre og til Gud!

Hvis det er noe du lurer på så ta kontakt med oss!

Vi vil ønske deg en velsignet jul!

Vennlig hilsen Ingrid Skullerud, 95966367, ingrid.skullerud@hotmail.com og Åse Mari Kessel, 90141225, kessel@konfirmantleiren.no

 

Meld deg på nå!