Ungdomsleder på Sørlandsleiren i juni

Velkommen til å være ungdomsleder  i Kragerø 23. – 29. juni 2018

 Vi trenger deg!
Konfirmantleiren er i år  er 24. – 29. juni
Lederne kommer 23. juni

Nå er det snart sommer og årets konfirmantleir nærmer seg. Dette året skal leiren være i Kragerø. 240 konfirmanter fra Søgne, Mandal, Marnardal, Åseral, Audnedal og Songdalen blir med, og de gleder seg. Nå inviteres du til å være ungdomsleder. Du trenger ikke å kunne alt, men SAMMEN kan vi få STORE TING til å skje! Din innsats betyr mye.

Alle som er 16 år og eldre (født i 2002 eller tidligere) kan være med i ungdomslederfellesskapet. Vi trenger ungdommer til mange slags oppgaver: Gruppeledere for konfirmantgrupper, ballspill, underholdning, miljøarbeidere, teknikk, lyd, lys, film, foto, aktiviteter, sang, musikk, kantine og andre praktiske oppgaver og mye mer! Du er viktig med det DU er god til! Du får opplæring på forhånd og underveis i leiren. Dere som er ferdige med 10.klasse, og dere som er nye som ungdomsledere, vil være sammen med en erfaren leder.

Spesielt velkommen til deg som er ny som ungdomsleder. De fleste har vært konfirmanter på Lista. Har du ikke vært på Lista, så er du også velkommen. Vi skal lage et godt og inkluderende miljø, hvor alle kan være seg selv. Meld deg på!

 VELKOMMEN TIL LEDERHELG 26. – 27. MAI

Det aller første som skjer er en lederhelg for ungdomsledere på Greipstad menighetshus. Vi starter lørdag 26. mai kl. 11.00 og avslutter søndag ca. kl. 14.00. Denne helga vil du bli kjent med noen av de andre som skal være ungdomsledere. Vi skal jobbe med å forberede programmet for leiren, og her er dine ideer viktig. Leiren er gratis. Ta med deg sovepose, liggeunderlag, pute, toalettsaker, håndkle, det du trenger av klær, Bibel, penn og drikkeflaske. Når du melder deg på til å være ungdomsleder, så må du gi beskjed om du blir med på denne ledersamlingen. Påmelding på nettsiden www.konfirmantleiren.no og til menigheten din. Håper du vil sette av disse to dagene. Her bygger vi det gode ledermiljøet!

VELKOMMEN TIL KRAGERØ 23. JUNI KL. 11.00

Lederleiren i Kragerø starter lørdag 23. juni kl. 11.00. Konfirmantene kommer søndag 24. juni kl. 12.00. Ta med deg sovepose, laken, pute, toalettsaker, håndkle, Bibel, penn, kopp, plasttallerken , regntøy, vindtett tøy, varm genser, sommertøy, ev. badetøy og gode sko.

Det går egen lederbuss fra Mandal og Søgne lørdag 23. juni. Start i Mandal kl. 08.00. Mulig å stoppe andre steder ved behov. De som har med 50,- kr. til Kragerø og betaler kontingent til Hekta, har gratis buss. De som ikke velger å være medlem i Hekta i 2018, betaler kr. 350,- for bussen. Retur med buss fredag 29. juni ca. kl. 12.30.

For de som kommer fra Hedmark, Oppland, Østfold, Akershus og Vestfold, så kjører lederbussen til Kragerø fredag ettermiddag. Det er en litt lengre reise, og da må vi starte på fredagen. Avreise fra Lillehammer 22. juni kl. 14.30. Oversikt over hvor denne lederbussen stopper vil komme, når vi ser hvor ledere kommer fra.

Denne leiren koster 400,- kr. for de som er medlem i Hekta og 600,- kr. hvis du ikke er medlem. Da får du masse god mat, overnatting, t-skjorte, båtturer og mange fine opplevelser. Mer informasjon om leiren kommer til de som melder seg på. Alle menighetene har sagt at de dekker oppholdet for ungdomslederne, så alt blir derfor gratis for deg. Gjelder ALLE ungdomsledere.

Hele leiren vil foregå i Kragerøhallen og uteområdene der. Lederne har en egen kantine hvor det alltid er mat tilgjengelig. Hver dag blir det utflukt til fine badesteder i Kragerø med grilling, sjøaktiviteter, lek og masse god stemning.

Nytt konfirmantopplegg laget av Hekta-ledere Brage Midtsund og Thor Johannes Wang, og utgitt på IKO forlag, skal brukes på konfirmantleiren i sommer. Veldig spennende! Dette skal vi jobbe med på lederhelga.

Se eget ark om hva «Hekta- trosopplæring for ungdom» er og hva denne ungdomsorganisasjonen jobber med.

Du er velkommen i leirfellesskapet! Vi vil gjerne at mange skal få oppleve det trygge, gode og inkluderende fellesskapet på leir. Inviter gjerne med deg venner eller en slekning. En ferie med mening og hvor du kan bety noe for andre.

Vær med og be for leirene. Gud har gode tanker for leirene våre!

Meld deg på her på nettsiden innen 25. mai. Etter dette kommer det mer detaljert informasjon om opplegget og reisa.

 

Vi håper å se deg!

Hilsen Ingrid Skullerud og Åse Mari Kessel
E-post: ingrid.skullerud@hotmail.com tlf. 95966367
E-post: kessel@konfirmantleiren.no tlf. 90141225

Påmelding

powered by Typeform