Velkommen til å være ungdomsleder i Kragerø sommeren 2019!

Vi trenger deg!

Leirene i år er 25. juli–3. august og 3.–9. august
Her er også informasjon om tre leirer i forkant.

Nå er det snart sommer og Kragerø nærmer seg. Ca. 800 konfirmanter er påmeldt til de to konfirmantleirene, og de gleder seg. Nå inviteres du til å være ungdomsleder. Du trenger ikke å kunne alt, men SAMMEN kan vi få STORE TING til å skje! Din innsats betyr mye.

Alle kan være med i ungdomslederfellesskapet. Vi trenger ungdommer til mange slags oppgaver: Gruppeledere for konfirmantgrupper, underholdning, miljøarbeidere, teknikk, lyd, lys, film, foto, aktiviteter, sang, musikk, kantine og andre praktiske oppgaver og mye mer! Du er viktig med det DU er god til! Du får opplæring på forhånd og underveis i leiren.

Spesielt velkommen til deg som er ny som ungdomsleder. Noen har vært på Teen Camp. Andre har fått lederopplæring andre steder. Du er uansett velkommen! Vi gleder oss til å bli kjent med deg! Kragerø-leirene er kjent for sitt åpne og inkluderende miljø, hvor alle kan være seg selv

VELKOMMEN TIL INSPIRASJONSHELG FOR UNGDOMSLDERE 14.–16. JUNI

Det aller første som skjer er en lederhelg for ungdomsledere 14. – 16. juni på Fåberg menighetshus. Her er det stor uteplass, utescene og en stor hage til lederfest og gode måltider. Vi starter fredag 14. juni kl. 18.30. Leiren slutter søndag kl. 15.00. Denne helga vil du bli kjent med mange av de andre som skal være ungdomsledere. Vi skal jobbe med å forberede programmet, og du vil lære mye nyttig som du får bruk for i Kragerø. Dette er en viktig helg for alle som skal være ledere i sommer! Lørdag 15. juni kl. 18.00 har Hekta generalforsamling på menighetshuset. Dette er for alle Hekta-medlemmer.

Leiren er gratis. Ta med deg sovepose, liggeunderlag, pute, toalettsaker, håndkle, klær etter været, et slag pålegg, gode sko, kopp og Bibel.

Det går buss fra Oslo S, spor 19, plattform 40 fredag 14. juni kl. 15.00. Bussen kjører innom Kløfta kl. 15.40, Roa Rådhus kl. 16.30, Gran Shellstasjonen, kl. 16.50, Gjøvik stasjon kl. 18.00 og Lillehammer stasjon kl. 18.45. Følg med på nettsiden og Hekta-siden på facebook. Meld deg på så raskt som mulig

Påmelding

Du kan være ungdomsleder fra du er 16 år og oppover. (Ferdig med 10. klasse) Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Denne sommeren har du følgende muligheter for mange leirer:

  1. Lederhelg 14. – 16. juni på Fåberg ved Lillehammer
  2. Lederleir i Kragerø 25. – 28. juli
  3. Teen Camp 28. juli – 3. august
  4. Ungdomsleder uke 1, 28. juli – 3. august
  5. Ungdomsleder uke 1 og 2, 28. juli – 9. august
  6. Ungdomsleder uke 2, 3. – 9. august

Ta gjerne med deg en venn eller slektning på leirene våre. Dette er åpent for alle!

Det du gjør nå er å melde deg på så snart som mulig. Sett kryss om du blir med på lederhelgene i forkant. De som kommer med konfirmantbussene 28. juli og 3. august finner en bussoversikt på nettsiden. Alle som skal være ansvarlige for en gruppe på leiren, må være på minst en av lederhelgene. (Juni og/eller juli)

MEDLEMSSKAP I HEKTA

Mange betalte medlemsskap i HEKTA på leirene i Håkons Hall eller på lederhelga i forkant. De som ikke betalte kontingent da, kan gjøre det NÅ. Kr. 50,- betales for 2018 til HEKTA-trosopplæring for ungdom, konto: 1822 68 29683. Skriv adressen din og fødselsdato. Da trenger du ikke fylle ut et skjema.

Konfirmantene kommer til Kragerø følgende uker:

Leir 28. juli – 3. august: Her deltar Åsnes, Gjesåsen, Åsnes Finnskog, Hof, Arneberg, Hof Finnskog, Vågå, Balke, Hoff, Kapp, Nordlia, Jevnaker, Røn, Slidre og Lomen i Vestre Slidre, Sørum, Blaker, Frogner, Stavern og Linköping i Sverige.

Leir 3. – 9. august: Her deltar Lunner, Grua, Harestua, Svatsum, Aulstad, Vestre Gausdal, Østre Gausdal, Follebu, Ringebu, Fåvang, Venabygd, Vingrom, Saksumdal, Fåberg, Moss, Jeløy, Rendalen, Grue, Grue Finnskog, Hovin og Ullensaker.

Betaling

Priser: Ungdomslederleiren koster 1100,- kr. Da får du overnatting, masse god mat og drikke, t- skjorte, aktiviteter, båtturer, buss i Kragerø og leirhefte. Reise koster 600,- kr. tur/retur. Totalt 1700,- kr. for alt. Da kan du være på leir fra 25. juli – 9. august i Kragerø. Du bestemmer selv om du vil være ungdomsleder på begge leirene. Prisen er den samme. Du kan søke om støtte hvis prisen gjør at du ikke kan bli med. Både menigheten din og Hekta-lokallag ønsker å gi støtte. All betaling skjer til: HEKTA-trosopplæring for ungdom, konto:1822 68 29683 innen 20. juli. Kragerø-leirene arrangeres av menigheter i Den norske kirke og organisasjonen HEKTA.

Det kommer mer informasjon til alle påmeldte.

Du er velkommen i leirfellesskapet! Vi vil gjerne at mange skal få oppleve det trygge, gode og inkluderende fellesskapet i Kragerø. En ferie med mening og hvor du kan bety noe for andre.

Vær med og be for leirene. Gud har gode tanker for leirene våre!

Påmelding på nettet: www.konfirmantleiren.no  helst innen 10. juli

Hilsen Jon Ole Bagstad og Åse Mari Kessel
E-post: jo-bagstad@hotmail.com, mobil: 901 60 302
E-post: kessel@konfirmantleiren.no mobil: 901 41 225

Sett av disse datoene fremover:

30. august – 1. september Gjensynstreff på Jorekstad på Fåberg. Vi trenger din innsats.

25.– 27. oktober Actionhelg med bob-og aking og mange spennende aktiviteter

15.– 17. november Oslotur for ungdomsledere

28. desember – 1. januar Nyttårsleir på Mesnali leirsted

17.– 19. januar 2020 Planleggingshelg før Håkons Hall

30. januar – 2. februar 2020 Leir i Håkons Hall på Lillehammer

6.– 9. februar 2020 Leir i Håkons Hall på Lillehammer

Påmelding:

powered by Typeform