Ungdomsleder på Lista 30. juni–5. juli

Vi trenger deg! Leiren i år er 1. – 5. juli. Lederne kommer 30. juni.

Nå er det snart sommer og Lista nærmer seg. 260 konfirmanter blir med på konfirmantleiren, og de gleder seg Nå inviteres du til å være ungdomsleder og til å ta ansvar. Du trenger ikke å kunne alt, men SAMMEN kan vi få STORE TING til å skje! Din innsats betyr mye.

Alle som er 16 år og eldre (født i 2001 eller tidligere) kan være med i ungdomslederfellesskapet. Vi trenger ungdommer til mange slags oppgaver: Gruppeledere for konfirmantgrupper, ballspill, underholdning, miljøarbeidere, teknikk, lyd, lys, film, foto, aktiviteter, sang, musikk, kantine og andre praktiske oppgaver og mye mer! Du er viktig med det DU er god til! Du får opplæring på forhånd og underveis i leiren. Dere som er ferdige med 10.klasse og dere som er nye som ungdomsledere vil være sammen med en erfaren leder.

Spesielt velkommen til deg som er ny som ungdomsleder. De fleste har vært konfirmanter på Lista. Har du ikke vært på Lista før, så er du også velkommen. Vi skal lage et godt og inkluderende miljø, hvor alle kan være seg selv. Meld deg på!

 

VELKOMMEN TIL LEDERHELG 16. – 18. JUNI PÅ LILLEHAMMER

Har du lyst på en liten Lillehammertur før ferien starter? Da er du velkommen! Vi har lederkurs for konfirmantledere 16. – 18. juni. Her skal både Lista-leiren og Kragerø-leirene forberedes. Mulighet for å få mange nye venner og bli kjent med flere som skal på LISTA!
Leiren er gratis. Ta med deg sovepose, liggeunderlag, pute, toalettsaker, håndkle, Bibel, penn, kopp, vannflaske og klær etter været. Vi bor på Hammartun ungdomsskole like ved togstasjonen. Leiren starter fredag kl. 18.00 og avsluttes søndag kl. 15.00.
Forfatter og høgskolelærer, Knut Tveitereid, blir med hele helga og har undervisning. Han skriver gode bøker som kan være nyttig for deg som leder. En av bøkene kan du få gratis med deg hjem hvis du ønsker å lære mer om Jesus og kristen tro.

Hekta bestiller togbilletter fra Kristiansand, Nodeland eller Marnardal fredag formiddag og retur- billett søndag ettermiddag til de som melder seg på. Ingen utgifter for deg.
Påmelding til denne helga skjer på nettsiden vår: www.konfirmantleiren.no eller til menigheten.

VELKOMMEN TIL LISTA 30. JUNI KL. 11.00

LISTA-leiren starter lørdag 1. juli kl. 12.00. Lederne møtes fredag 30. juni kl. 11.00 ved Lista Misjonskirke, ca. 200 meter fra hovedporten til flyplassen. Her skal vi forberede oss til alt som skal skje på leiren. Viktig at lederne kommer kl. 11.00 for å få best mulig oversikt over leirprogrammet.

Alle ungdomsledere skal bo i Lista Misjonskirke, og dette blir basen til lederne. Her har vi kjøkken og spisesal. Lederne spise alle måltidene sammen i denne kirken. Det blir fem måltider hver dag med god og sunn mat. Alt fellesprogram morgen og kveld for konfirmantene og lederne vil være i møtesalen i samme bygg.

Konfirmantene sover i bygninger på flyplassen og spiser sine måltider i en bygning der. De ansatte spiser sammen med konfirmantene.

Gruppemøtene vil være på rommene til konfirmantene. Lederne er også med konfirmantgruppene sine på aktiviteter hver dag. Alle konfirmanter skal bli sett, føle seg inkludert, få omsorg og kjenne seg verdsatt og respektert. Derfor vil lederne og konfirmantene være mye sammen. Ingen skal gå alene på Lista eller sitte alene på rommet å kjede seg. Alle skal ha en trygg og god leir med liv, lek og møter med Jesus! Dette blir hovedoppgaven til ungdomslederne.

Lederleiren koster 400,- kr. for de som er medlem i Hekta og 600,- kr. hvis du ikke er medlem i Hekta. Da får du masse god mat, overnatting, t-skjorte og mange fine opplevelser.
De fleste menigheter dekker dette for sine ungdomsledere.
Gi beskjed til de ansatte i menigheten din om du ønsker å være leder.
Ta med deg sovepose, laken, pute, toalettsaker, håndkle, Bibel, penn, kopp, plasttallerken , regntøy, vindtett tøy, varm genser, sommertøy, ev. badetøy og gode sko.

Helt nytt konfirmantopplegg laget av Brage Midtsund og Thor Johannes Wang skal brukes på alle Hekta-leirer i sommer. Veldig spennende! Dette vil de ansatte i menigheten gå gjennom med dere før leiren på Lista.

KRAGERØ 27. JULI TIL 5. AUGUST ELLER 5. TIL 11. AUGUST

De som ønsker mer leir i sommer eller som ikke fikk vært på Listaleiren, kan bli med som leder på leir i Kragerø. Hekta har konfirmantleir her hvert år. Det startet i 1997, så dette er en tradisjon. Mye av det samme opplegget som på Lista, og med veldig mange av de samme ungdomslederne. Velkommen! Påmelding på nettsiden www.konfirmantleiren.no

MEDLEMSSKAP I HEKTA

Vi håper at du vil melde deg inn som medlem i Hekta. Det koster 50,- kr. Leiren på Lista vil koste mindre hvis du er medlem i Hekta. Du fyller ut et skjema på en av leirene og betaler med kort eller kontant.

Du er velkommen i leirfellesskapet! Vi vil gjerne at mange skal få oppleve det trygge, gode og inkluderende fellesskapet på leir. Inviter gjerne med deg venner eller en slekning. En ferie med mening og hvor du kan bety noe for andre.

Leir blir et høydepunkt i sommerferien! Gled deg!

Vær med og be for leirene. Gud har gode tanker for leirene våre og alle deltakere og ledere!

Hilsen Ingrid Skullerud og Åse Mari Kessel
E-post: ingrid.skullerud@hotmail.com tlf. 95966367
E-post: kessel@konfirmantleiren.no tlf. 90141225

Påmelding:

powered by Typeform