Velkommen på Teen Camp i Kragerø 4. – 10. august

Hei! Vi er veldig glade for at du vil tilbake på leir og har valgt å bli med på TeenCamp i sommer! Vi blir en stor og fin gjeng fra mange forskjellige menigheter. Kanskje møter du igjen venner fra tidligere leirer! Velkommen til DEG som er helt ny.

Mange vil bli kjent med deg. En stor ledergjeng har laget et spennende og innholdsrikt program som vi håper du vil like! Det vil bli morgen- og kveldssamlinger, badeutflukter, seminarer, superturnering, festkveld, globalløp, gode måltider, show, deltakernes kveld og kveldskafé!

Alle deltagere bor i Kragerøhallen som består av to håndballbaner, masse garderober, kantine og koselige uteområder til aktiviteter og gode måltider. Hele hallen deles inn i ”rom” med hjelp fra våre gode samarbeidspartnere i Håkons Hall. Vi spiser fem måltider sammen hver dag. Det er voksne som tar seg av alt av matservering, sikkerhet, nattevakter, helse og vannaktiviteter. Ungdomslederne tar seg av aktiviteter i hallen og på utflukter, idrett, underholdning, sang, musikk, gruppemøter, kveldsavslutninger, kveldskafé, lek og mye gøy. Det er de som leder alt programmet fra scena slik som det var på konfirmantleiren.

DETTE MÅ DU TA MED:

– Sovepose, pute og laken til madrassen. Det er madrasser til alle der. Du kan ta med sommerdyne hvis du ønsker.
– Sommerklær, badetøy, vindtette klær, varme klær (det kan være kaldt når det blåser)
– penklær til festkveld
– Joggesko, treningsklær (til globalløp)
– Toalettsaker, såpe, håndklær, solkrem!
– Regntøy, mulig å ha et ekstra par med sko hvis de du har blir våte
– Kopp, plasttallerken, vannflaske. Tallerkenen brukes til brødmåltider. Skriv navn på koppen så den kan stå på «koppehotellet».
– 3 slag pålegg, (Ikke leverpostei og kaviar. Dette går det svært lite av.)
– matpakke og drikke til bussturen
– Liten tursekk til utfluktene med ekstra kopp i sekken. Vi har en miljøvennlig leir uten engangsglass i plast.
– Bibel, skrivesaker
– Helseskjema, ferdig utfylt, se nettsiden. Leveres til hovedleder ved ankomst til Kragerø.
– (Hvis du vil: kamera, spill, et instrument til TeenCamps Got Talent!☺ )
– Penger til «Globalløp» (se eget skriv), evt. Lommepenger (anbefaler ikke mer enn 400,-).
OBS! Merk tingene dine med navn! Det må stå navn på sekken eller kofferten din.

Hekta-butikken er åpen noen dager, og her selges det hettegensere og hettejakker, gensere uten hette m.m. Kr. 250,- pr. genser/jakke. Vi har betalingsterminal.

Hvis det er noe vår helsesjef Maja Nøkleby fra Østre Toten må vite om før leiren, så kan dere kontakte henne. Mobil: 95046667

TRANSPORT:

Du kan være med på fellesreisa til Kragerø, hvor det er beregnet plass til alle Teen Camp-deltakere. Det går busser fra flere steder i Hedmark, Oppland, Akershus, Oslo og Vestfold. Se oversikt over busstider på nettsiden vår. Gi beskjed hvis bussen skal stoppe andre steder langs veien. (E-post ang. reisa: kessel@konfirmantleiren.no) Se www.konfirmantleiren.no. Fredag 10. august vil dere få transport hjem til de samme stedene dere dro fra, enten med konfirmantbussene eller med egen buss. Dere får smøre niste til turen.

BETALING:

TeenCamp koster 1700,- kr. Fellesreise med buss koster 700,- tur/retur. Totalt 2400,-. Dette betales til: HEKTA-trosopplæring for ungdom, konto: 18226829683 innen 30. juli. Merk: Fullt navn + «Teen Camp». (Noen har allerede betalt.)

REGLER:

Noen regler må alle følge hvis dette skal bli en bra leir. Overtredelse av disse reglene vil føre til at foreldrene blir kontaktet øyeblikkelig og dere sendes hjem på egen regning.

  • Det er ikke tillatt å forlate leirområdet om kvelden eller om natta.
  • Nulltoleranse for rusmidler.
  • Ikke tillatt å røyke eller snuse på leirområdet eller under utflukter.
  • Møt presis og delta på leirens program.
  • Det er ikke tillatt å bråke og ødelegge leiren for andre.
  • Hærverk må erstattes

Det brukes redningsvest i alle småbåter. Redningsvester er i båtene. På de store ferjene brukes ikke redningsvest. Det er ikke lov å bade alene. Stuping og hopping skjer på anviste steder og ikke fra høye fjell og bruer. Dette er viktig! Det er badevakt på alle badesteder og på alle turer.

Leiren har ulykkesforsikring for alle deltakere. Alle ungdommer som er syke, eller blir skadet og trenger hjelp, skal innom leirens helseteam før de ev. reiser på legevakta.
Helseteamet består av sykepleiere og andre erfarne helsearbeidere. Helseteamet vil holde kontakt med foresatte til ungdommene hvis noe skjer.

TA MED EN VENN:

Vet du om noen som enda ikke har meldt seg på? De har fremdeles mulighet til å bli med. Påmeldingen på nettet er åpen. Få med flere! En uke i Kragerø gir minner for livet!

Velkommen på Teen Camp, vi gleder oss til å treffe deg!

Hilsen fra
Ledergjengen v/ Sol Elisabeth Larsen (hovedleder)

KONTAKT:

Sol Elisabeth Larsen, mobil 92044638, e-post: sol@konfirmantleiren.no
Nettside: www.konfirmantleiren.no
Leiren arrangeres av ungdomsorganisasjonen HEKTA i samarbeid med menigheter i Den norske kirke

 

…Gjør deg videre klar for:

  • Gjensynstreff på Fåberg 31. august – 2. september (Med eget opplegg for dere som har vært på TeenCamp.)
  • Actionweekend 26.- 28. okt.
  • Håkons Hall 1. – 3. februar og 8. – 10. februar 2019…